geopend

Klik hier voor meer informatie:

Informatie

Onze werkwijze

Lekker duidelijk, altijd goed

 

We vinden het heel belangrijk om een langdurige relatie te hebben met onze patiënten. U geeft ons uw vertrouwen en daar gaan we zorgvuldig mee om. We luisteren daarom goed en stellen in overleg met u een adequaat behandelplan op. Voorkomen is beter dan genezen, is daarbij ons motto.

Kies – Centrum voor Tandheelkunde staat voor functionele tandheelkunde. Wij richten ons graag op dat wat we écht belangrijk vinden: zorgen voor een goed onderhouden gebit zonder problemen.
Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld om u altijd te ontvangen in onze eigen praktijk. Zelfs ’s avonds en in het weekend. Als patiënt weet je dus zeker dat je altijd bij dezelfde tandarts in de stoel ligt. Ook bij spoed. Nee, dat vinden wij beslist geen probleem. We houden van ons vak en zijn graag zuinig op onze patiënten. We bieden hen daarom ook buiten kantooruren goede tandheelkundige zorg.

Ten slotte zijn we graag duidelijk over de kosten van zorg die we bieden. Niemand zit immers te wachten op financiële verrassingen achteraf.

Elke patiënt heeft recht op goede en volledige tandheelkundige zorg, vinden wij. Tegen een vast bedrag, zonder verrassingen achteraf. Vindt u dat ook?
Lees hier meer over onze visie die we hebben vertaald in de Kies Slim Service.

Contactgegevens

Kies – Centrum voor Tandheelkunde
Thomas a Kempislaan 86
5643 NV Eindhoven

T: 040 - 211 15 08

Bij geen gehoor: 0900 - kiespijn (0900 - 543 774 56)

E: