geopend

Klik hier voor meer informatie:

Informatie

Onze Kies Slim Service:

Goede zorg zonder zorgen

Veel Nederlanders hebben bij hun zorgverzekeraar een aanvullende tandartsverzekering afgesloten. U wellicht ook. Daarvoor betaalt u een maandelijks premie. Het hebben van een uitgebreide tandartspolis betekent echter niet dat u daarnaast niets meer hoeft te betalen. Een zorgverzekeraar vergoedt slechts een beperkt deel van de tandartskosten. De rest wordt alsnog op de patiënt verhaald. Sommige mensen besluiten daardoor om bepaalde behandelingen niet te ondergaan om kosten te besparen.

Wij zijn van mening dat dat anders zou moeten kunnen. Elke patiënt heeft recht op gegarandeerde, goede en volledige tandheelkundige zorg. Tegen een vast bedrag, zonder verrassingen achteraf. Wij willen dat gaan realiseren met onze unieke Kies Slim Service.

Wat is de Kies Slim Service

Voor patiënten die zeker willen zijn van volledige tandheelkundige zorg, voor een vast bedrag per jaar, is de Kies Slim Service een uitkomst. U betaalt in dat geval eens per maand een vast bedrag en krijgt vervolgens geen rekeningen meer op de mat. Alle benodigde tandheelkundige zorg is inbegrepen. Dus ook het plaatsen van prothesen, kronen en bruggen bijvoorbeeld.
De aanvullende tandartsverzekering bij uw huidige zorgverzekeraar is niet langer nodig.

Hoe kan ik gebruikmaken van de Kies Slim Service?

Wij willen dolgraag volgens ons Kies Slim-systeem werken omdat we van mening zijn dat dat de eerlijkste manier is van zorg verlenen. Om de Kies Slim Service te laten werken, hebben we echter wel een minimaal aantal patiënten nodig die de service willen gebruiken. Bent u een van hen? Laat het ons weten! Dan houden we u vervolgens graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bent u geïnteresseerd in onze Kies Slim Service?

Ja, ik ben geïnteresseerd

 

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Kies – Centrum voor Tandheelkunde
Thomas a Kempislaan 86
5643 NV Eindhoven

T: 040 - 211 15 08

Bij geen gehoor: 0900 - kiespijn (0900 - 543 774 56)

E: